4t de primària als hivernacles de Premià de Dalt

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

4t de primària als hivernacles de Premià de Dalt

Per acabar de preparar l’exposició de Sant Ponç, l’alumnat de 4t de primària ha visitat els hivernacles de Premià de Dalt. Han conegut i observat moltes de les herbes remeieres que han estat treballant al llarg del projecte interdisciplinari.

Han après el procés que passa una planta des de que es planta el primer esqueix fins que la planta en qüestió es posa a la venda. A més a més, han pogut fer un taller de plantació de farigola i romaní. S’han convertit en tots uns experts de plantes medicinals.

Si teniu mal de panxa, o de queixal, si no podeu dormir, o us feu un petit tall… nosaltres tenim la solució! Explica’ns què et passa i t’ajudarem!
#GEMprimària #hivernacles

Tags: ,

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad