2n d’ESO al YOMO

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

2n d’ESO al YOMO

El passat dijous 1 de març, els alumnes de 2n ESO van participar al Festival del Mòbil Ciència + Tecnologia YOMO, esdeveniment dirigit a escolars dins de la Mobile World Congress, i que va tenir lloc a la Farga de l’Hospitalet.

Els alumnes van tenir l’oportunitat de participar en nombrosos tallers i activitats relacionades amb la programación i la robótica educativa, així com en una xerrada interactiva realitzada per Dani Jiménez en la qual, a través de diversos experiments (en algun dels quals participaran com a voluntaris), van fer un viatge pel espai-temps per descobrir la història de l’energia.

L’experiència ha estat molt enriquidora i els alumnes han aprofitat aquesta oportunitat. La valoració per part seva i la dels professors acompanyants ha estat molt positiva, i esperem el proper any poder tornar a anar.
#GEMsecundària #Yomo #MobileWorldCongress

Yomo 2018 2n ESO

Tags:

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad