Live & Learn 2017

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Live & Learn 2017

Ens és grat comunicar que els alumnes del nostre centre que han estat seleccionats per a participar en el programa Live and Learn 2017 han estat Berta Padilla, Laura Serven, Andrea Trabadelo, Anna Urbeam, Carla Lou i Aina Fadó de 1r de batxillerat. Enhorabona a totes! El programa consisteix en un intercanvia de 6 estudiants del nostre centre amb 6 estudiants del centre KGGS ubicat a la localitat anglesa de Sleaford. L’intercanvi durarà 15 dies i els alumnes assistiran a classe i s’allotjaran amb les famílies dels alumnes que vindran al nostre centre. Les nostres alumnes viatjaran a Anglaterra el cap de setmana del 24-25 de juny i els anglesos ens visitaran el mes d’octubre del curs 16-17. Volem agrair a tots els alumnes la seva participació en la quarta convocatòria d’aquest projecte.

Tags:

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad