Xerrada sobre mobilitat

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Xerrada sobre mobilitat

Xerrada Mobilitat

El divendres 20 d’octubre, a l’hora de tutoria, els de 4t d’ESO vam assistir a la xerrada “Som mobilitat”.
Va parlar de la contaminació, de la mobilitat, del canvi climàtic.. i dels efectes que comporta. També ens va explicar que a Mataró han creat una cooperativa que es diu “Som Mobilitat” i que estan intentant posar fi a aquests problemes. Una de les seves propostes és la compra de cotxes elèctrics aparcats en diferents punts de Mataró i altres ciutats, i que els socis poden utilitzar en cas de necessitat. D’aquesta manera s’evita la congestió de vehicles i és més barat que comprar-se un cotxe.
Un cop acabada la xerrada, va portar un cotxe elèctric per ensenyar-lo, vam poder veure que engegant-lo no feia gens de soroll, i això ens va sorprendre a tots.
Gràcies a aquesta xerrada ens hem conscienciat de la problemàtica de la mobilitat.

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad