DENIP 2018

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

DENIP 2018

Avui, Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, el GEM s’ha sumat als actes de la Comunitat Educativa parlant del diàleg i la comunicació com a eina fonamental per a la resolució de conflictes i lluita vers el racisme, el sexisme i qualsevol tipus de discriminació.
A dos quarts d’onze, diferents alumnes de l’escola, han fet lectures davant la resta de l’alumnat de frases simbòliques en recolzament al diàleg. L’acte ha comptat amb música en directe, amb la veu i el piano d’una alumna de batxillerat. Per concloure, una representació de l’alumnat de primària ha llegit el Manifest del Consell d’Infants de Mataró.

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad