Blocs Lògics a P3

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Blocs Lògics a P3

Els BLOCS LÒGICS són un recurs ideal per a treballar la LÒGICA-MATEMÀTICA a Educació Infantil.És un material estructurat pensat específicament per a treballar aspectes lògics com ara relacionar, comparar, agrupar, diferenciar i establir relacions lògiques.
Amb l’alumnat de P3 hem estat treballant amb aquest material per reconèixer les diferents formes geomètriques i els colors, i poder classificar i diferenciar segons les consignes.

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad