Projecte “Creem un conte interactiu”

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

Projecte “Creem un conte interactiu”

Els alumnes de primer d’eso han dut a terme un projecte realitzat conjuntament des de les matèries de tecnologia i llengua catalana.

Es tractava de versionar un conte tradicional de manera que pogués ser narrat des del punt de vista de quatre personatges diferents i que permetés, a  més, escollir el final.

Per una banda, han pogut constatar com les històries canvien segons el punt de vista des del qual s’expliquen, per l’altra han pogut deixar volar la imaginació per inventar nous finals, més justos, més divertits o més sorprenents que els que ja coneixem.

En l’aspecte tècnic, han pogut aprendre, de manera pràctica, les funcions de hipervincles aplicat a les presentacions. Han configurat text, imatges o formes per tal que enmig de la presentació es puguin prémer i cada opció et redirigeixi a una diapositiva diferent, creant així la possibilitat de que l’oient pugui decidir entre varies opcions com continuarà la història.

El dia de Sant Jordi, han explicat els contes als alumnes de 1r i 2n de primària, que han quedat encantats de poder anar decidint quin personatge els explicava la història i com volien que s’acabés la rondalla.

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad