Setmana de la ciència a Primària

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Setmana de la ciència a Primària

Setmana de la Ciència a Primària

A 1r hem fet molinets de vent, ja que a castellà estem treballant el temps meteorològic. La setmana vinent farem un estudi del temps. L’aprofitarem per observar si fa vent o no i cap a quina direcció bufa.
A 3r de primària hem treballat el So i les Ones Sonores. Hem construït telèfons amb pots de iogurt i un fil de cotó, hem experimentat l’aigua com a transmissor i hem intentat crear un xilòfon amb gots i aigua. Finalment hem construït amplificadors de diferents mides i hem treballat el timbre, la intensitat, l’altura i la durada de diferents sons.
A 6è mitjançant el mètode científic hem observat i estudiat l’erupció dels volcans amb una reacció química. Hem fet diferents hipòtesis sobre què passaria i una vegada erupcionats hem sortit de dubtes i n’hem extret les pertinents conclusions.

Més fotos en aquest enllaç: https://photos.app.goo.gl/Q3MjpjEUv5ivQuQo2

Setmana de la Ciència a Primària

Tags:

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad