‘Missió a mart’ seleccionat per l”ITworldEdu

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

‘Missió a mart’ seleccionat per l”ITworldEdu

ITworldEdu 2018

El nostre projecte de batxillerat ‘Missió a Mart’ ha estat seleccionat per l’ITworldEdu 2018 com una de les millors experiències educatives en projectes STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).
L’ITworldEdu, promogut per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Mobile World Capital i el Clúster Edutech, és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Ens fa molta il.lusió que ens hagin seleccionat i tenir l’oportunitat d’explicar a molts professionals vinculats amb l’educació i la innovació una de les nostres apostes pedagògiques.
#GEMsecundària #missióamart #GEMbatxillerat #itworldedu #GEMprojectes
https://itworldedu.cat/

Tags: ,

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad