Ruta del Quijote per Barcelona

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Ruta del Quijote per Barcelona

Ruta del Quijote

L’alumnat de 1r d’ESO va passar un dia divertit, aprenent, fent la “Ruta del Quijote” per Barcelona. Sobre aquesta ciutat, Cervantes va posar en boca de Don Quixot el següent: “Archivo de la cortesía, albergue de los extranjeros, hospital de los pobres, patria de los valientes, venganza de los ofendidos y correspondencia grata de firmes amistades, y en sitio y en belleza única; y aunque los sucesos que en ella me han sucedido no son de mucho gusto, sino de mucha pesadumbre, los llevo sin ella, sólo por haberla visto”.
#GEMsecundària #barcelona #donquijote #cervantes

Ruta del Quijote Ruta del Quijote

Tags: , ,

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad