Dia de la ciència a Infantil

El dimecres 15 de novembre, alguns pares i mares científics ens van preparar unes activitats ben divertides on vam descobrir moltes coses.

Els nens i nenes de P3 vam veure com, fregant globus amb la panxa, els carregàvem d’electricitat estàtica. Aleshores podíem moure les ales de les papallones, atreure papers o posar els cabells de punta.

A P4 vam veure quin és el cicle de l’aigua. Primer la gota Carlota ens va explicar quin és el camí que segueix l’aigua. Per veure-ho millor, vam experimentar amb l’escuma d’afaitar, aigua i colorant.

I els més grans del Gem Petit, vam conèixer com són les cèl·lules de diferents parts del cos: la sang, els ossos, els nervis, … Vam veure pel microscopi una cèl·lula i després vam situar cadascuna d’elles en el lloc corresponent.

Va ser un gran dia i vam aprendre moltes coses!

Més fotos

Deixa una resposta

Avís Legal © 2017: Escola GEM Política de privacitat | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad