Un nou cicle formatiu únic al Maresme i pensat per a l’era digital

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Un nou cicle formatiu únic al Maresme i pensat per a l’era digital

  • L’Escola GEM impulsa el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’assistència al producte gràfic interactiu
  • Disseny, edició de web i producció d’elements interactius per un món més digital que mai
  • Amb múltiples sortides professionals, acadèmiques i amb certificacions oficials d’anglès
  • Compta amb la col·laboració de la Destil·leria i el TecnoCampus

Mataró, 14 de juny de 2022-. L’Escola GEM impulsa per al curs 2022-2023 el seu primer Cicle Formatiu de Grau Mitjà centrat en assistència al producte gràfic interactiu. En un moment on la digitalització està més present que mai després de la pandèmia i on les necessitats en aquest camp s’han multiplicat, aquest cicle formatiu únic al Maresme per la seva temàtica, s’enfoca al disseny, edició de web i producció d’elements interactius per oferir tot tipus de sortides professionals de present i de futur.

Els estudiants d’aquest nou Cicle Formatiu assoliran una titulació com a tècnic i poden acreditar una certificació en anglès, molt present durant el curs com no pot ser d’una altra manera en la proposta formativa de l’Escola GEM, on la internacionalització és un dels seus eixos educatius al llarg de totes les etapes.

El cicle formatiu compta amb un mòdul anomenat Laboratori d’experiències amb la col·laboració de per una banda la Destil·leria, espai d’art i d’altra banda, el TecnoCampus. Dins del mòdul Laboratori d’experiències l’alumnat podrà interaccionar a través de tallers i workshops amb professionals externs relacionats amb l’art, la fotografia, el disseny, i l’art.

Múltiples sortides professionals i acadèmiques

El Cicle Formatiu de Grau mitjà d’assistència al producte gràfic interactiu compta amb un munt de sortides professionals molt demandades a dia d’avui: agències de publicitat, empreses multimèdia, estudis de disseny, departaments de màrqueting, publicitat o disseny d’empreses i publicacions en línia. A més, també serveix com un pas per a donar el salt al batxillerat o a cicles formatius de grau superior.

Aquesta aposta de l’Escola GEM compta amb una sèrie de mòduls que aglutinen tot tipus de coneixements tècnics en dibuix, disseny, edició, multimèdia i molt més. En total, són dos cursos amb més de 1400 hores lectives i 200 hores de pràctiques en empreses del sector. Les inscripcions estan obertes i es pot sol·licitar

  • Pots obtenir més informació sobre el Cicle Formatiu en aquest enllaç
  • Pots contactar amb Montse Paradeda ( 93 798 94 61) per a més informació o entrevistes

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad