Batxillerat i Cicle Formatiu: el Menjador també fa per tu!

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

Batxillerat i Cicle Formatiu: el Menjador també fa per tu!

El servei de menjador de l’Escola GEM s’acostuma a associar amb les primeres etapes de l’educació al centre, però res més enllà de la realitat. L’espai migdia per menjar amb el menú de l’escola és un lloc ideal també per l’alumnat de Batxillerat i del Cicle Formatiu, que a partir del mes d’octubre també en pot fer ús en horari de les 14.30h.

Per què és una aposta segura per l’alumnat de més edat? Bàsicament per tres motius:
• Menú variat i equilibrat que té en compte una dieta mediterrània i saludable
• Estalvi de temps i poder optimitzar el pas per l’escola sense anar amunt i avall
• Poder créixer en relacions socials amb companys de l’escola i compartir moments fora dels horaris lectius

Per tot això, el Servei de Menjador, que és cabdal en el desenvolupament educatiu i saludable de l’escola, també és un espai pensat per als cursos de Batxillerat i els Cicles Formatius. Perquè oferim qualitat, varietat de producte i un espai perfectament adaptat.

No perdis el temps, l’espai migdia també és per a tu!

Tags: , ,

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad