3r de primària al turó de Mata

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

3r de primària al turó de Mata

La setmana passada els nens i nenes de 3r de primària vam anar a visitar la zona agrícola de les Cinc Sènies, per tal de conèixer els productes de proximitat i la necessitat de protegir aquest espai. Per això, vam visitar la cooperativa “El Bròquil” que es troba al Mas Can Lluch i l’Ivan ens va explicar els diferents tipus de conreus que fan, el sistema de reg i ens va ensenyar els seus hivernacles.
A continuació, vam pujar al turó d’Ornofre Arnau, on s’hi trobava antigament el Castell de Mata. Des d’allà vam poder contemplar les espectaculars vistes d’una bona part del Maresme.
Malgrat la forta calor, ens ho vam passar súper bé!

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad