Color Expressió i Moviment

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Color Expressió i Moviment

L’alumnat d’infantil ha pogut participar en el Projecte COLOR EXPRESIÓ I MOVIMENT -“El gos i la lluna”. Una experiència educativa de música i valors transdisciplinària que es treballa a partir d’una història o conte que explora diverses músiques i la seva relació amb algunes obres d’art de diferents estils a través del moviment i la dansa.


El projecte que han estat treballant els alumnes ha comptat amb la participació de les pròpies creadores del projecte: l’Eulàlia Abad, reconeguda educadora i formadora en música i valors, i la Núria Palau mestra de l’escola i formadora de música i arts transdisciplinàries.
El projecte s’ha presentat enguany com a experiència educativa dins les Jornades de Música i Valors del Conservatori Professional de música de Bellaterra “El Musical”, centre de formació permanent i un referent en pedagogia musical.
#GEMllar #GEMinfantil

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad