Messier Objects Project

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Messier Objects Project

L’alumnat de 6è de primària està portant a terme la segona part del projecte CLIL “The Messier Objects Project” (realitzat íntegrament en llengua anglesa). Aquest projecte el fem en col·laboració amb un dels centres de recerca europeus de més prestigi, l’Instituto de Astrofísica de Canarias (IAC).

En aquesta segona part del projecte els alumnes han investigat sobre els objectes Messier visibles des de les latituds nord en aquestes dates. Per escollir el seu objecte han hagut de tenir en compte les dades d’elevació de l’objecte sobre l’horitzó a la latitud de Canàries (on hi ha ubicat el telescopi professional que fem servir).
Després de realitzar la cerca, els alumnes han fet les presentacions en les quals hem valorat: l’expressió oral i escrita en llengua anglesa.
Els objectes finalistes han estat M20 i M17. Ja hem demanat a l’IAC les hores d’observació amb el Telescopi Liverpool, un gegant de més de 2 metres de diàmetre, que serà l’encarregat de fer la fotografia final de l’objecte escollit. És un privilegi poder accedir a hores d’observació d’un telescopi professional.

Tags: ,

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad