Code Week 2017

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Code Week 2017

CodeWeek 2017

Dimecres vam celebrar per segon any consecutiu el CodeWeek, iniciativa que pretén fer arribar a tothom la programació i les competències digitals de manera entretinguda i eficient. Aquesta celebració es realitza durant una setmana, concentrant la participació de molts centres escolars, principalment d’Europa, així com d’altres entitats. En aquest enllaç podreu accedir a més informació sobre l’esdeveniment, i veureu que la nostra escola també apareix al mapa. http://events.codeweek.eu/

És per això que durant tot el dia els alumnes han estat realitzant activitats relacionades amb la programació. Des de la Llar van treballar les emocions amb ajuda dels Bee-bots i a partir de 1r de primària van treballar el pensament computacional a través de jocs, programant per blocs o utilitzant programes d’idiomes com el Swift. Els alumnes han gaudit molt amb l’experiència, i esperem tornar a repetir-la l’any que ve.

Si voleu veure més fotos feu clic aquí: https://photos.app.goo.gl/4s4t8pTivPZRjVZ13

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad