Xerrada​ ​“Alcohol y sociedad”

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Xerrada​ ​“Alcohol y sociedad”

Alcohol y Sociedad

El passat divendres 27 d’Octubre els alumnes de 4rt d’ESO vam assistir a una xerrada sobre tot el què comporta consumir alcohol.
En primer lloc ens van explicar el recorregut que fa l’alcohol un cop l’ingerim. També ens van explicar que quan bevem no hem de conduir i que si ho fem, existeixen uns límits legals per a fer-ho aplicables també als ciclistes que comporten sancions econòmiques i pèrdua de punts del carnet de conduir.
Vam veure que hi ha un col·lectiu de persones que no poden o no haurien d’ingerir alcohol. En aquest grup s’hi inclouen les persones embarassades, els menors d’edat i conductors.
També ens van explicar que un fetge pot metabolitzar un UBE (Unitat de beguda estàndard=10 g d’alcohol) cada hora i quart o cada hora i mitja, i que la fórmula per calcular el nivell d’alcoholèmia depèn, entre altres paràmetres, del sexe.
Finalment vam desmentir alguns mites sobre l’alcohol i els seus efectes.
http://www.alcoholysociedad.org/
#GEMsecundària #alcoholysociedad

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad