Portes obertes de la Llar d’infants

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Portes obertes de la Llar d’infants

Portes Obertes Llar 2018

El dissabte 7 d’abril la Llar d’infants de la nostra escola va obrir les portes per a totes aquelles famílies que volguessin venir a conèixer el projecte educatiu d’aquest primer cicle d’educació infantil.
Els pares i mares van mostrar interès en l’estructura diversa i creativa dels laboratoris (natura, enginy, aigua i espai literari) que ofereixen un marc d’aprenentatge que permet a cada infant desenvolupar al màxim tots els seus
potencials. Per altra banda, el projecte basat en la pedagogia dels ambients com a element educatiu a l’aula de 2 anys, on l’infant pot escollir, prendre decisions i ser protagonista del seu propi procés d’aprenentatge, va ser molt ben valorat per tots els assistents.
#GEMllar #GEMinfantil #portesobertes #llardinfants

Portes Obertes Llar 2018  

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad