Alumna del GEM en el programa Bojos per la Salut

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Alumna del GEM en el programa Bojos per la Salut

Andrea Trabadelo a Bojos per la salut

Bojos per la salut i l’alimentació és un programa d’excel·lència que organitza la Fundació Catalunya La Pedrera adreçat als estudiants de Batxillerat amb l’objectiu d’estimular el talent científic entre els joves i fomentar les vocacions científiques.
També té l’objectiu d’apropar els estudiants a la recerca científica actual mitjançant sessions teoricopràctiques, realitzades els dissabtes, impartides per investigadors als centres de recerca.

L’Andrea Trabadelo, estudiant de 2n BTX en el nostre centre, va ser escollida per a poder realitzar el programa durant el curs 2017/18. Ha fet una aproximació teòrico-pràctica a estudis d’intervenció i al·legacions nutricionals i de salut en els aliments, recerca en salut, hàbits de vida saludables, cuina per a la salut amb respostes dietètico-culinàries per al tractament de malalties i intervenció en trastorns de la conducta alimentària.


Durant la sessió del dissabte 24 de febrer, realitzada al Clínic, un equip de TV3 va fer un reportatge que va sortir al telenotícies. Us passem l’enllaç:

#GEMsecundària #BojosperlaSalut @PedreraCiencia #Bojosperlaciència

Tags: , ,

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad