Batxillerat participa en taller de la UPC

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Batxillerat participa en taller de la UPC

Taller UPC Batxillerat

L’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat Tecnològic han fet el taller Eco-construïm!organitzat per la UPC als laboratoris de materials, on han pogut posar en pràctica tant allò après en el tema de materials, assajos i construcció de tecnologia com també el tema del ph de química.

Han descobert cap a quin camí es dirigeix el desenvolupament de nous materials a partir de les deixalles i residus que la societat genera amb l’objectiu de fer un “conviure” amb el medi natural més equilibrat i respectuós.
#GEMsecundària #tallers #materialsTaller UPC Batxillerat Taller UPC Batxillerat

Tags: ,

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad