Programa SI

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Programa SI

La setmana passada es va presentar a les famílies d’Infantil el Programa SI (Salut Integral). L’objectiu d’aquest projecte que hem iniciat a les aules del més petits de l’escola és educar els alumnes en l’adquisició d’uns hàbits saludables: alimentació, exercici físic i intel·ligència emocional, tres pilars fonamentals per reduir les malalties cardiovasculars.

El Programa SI neix de la voluntat del cardiòleg Valentí Fuster i es porta a terme des de diferents nivells d’intervenció. Famílies i mestres vam compartir algunes dinàmiques de gestió emocional del programa que van resultar molt interessants per a totes les persones assistents.

#GEMinfantil #educacióemocional #programaSI

Programa SI infantil

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad