TerraCycle, un programa per reduir el material escolar que es llença a la brossa

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

TerraCycle, un programa per reduir el material escolar que es llença a la brossa

L’Escola GEM participa en el projecte de reciclatge d’instruments d’escriptura Terracycle. L’alumnat de 5è de primària, des de l’àrea d’STEAM, està promocionant aquest programa que busca oferir punts de recollida per evitar que es llenci més material escolar del compte a la brossa.

L’Escola GEM és l’única de tota la capital del Maresme que actua com a punt de recollida per a TerraCyle, un fet que destaca el compromís del centre escolar amb el medi ambient. El material a reciclar es pot deixar al GEM al c. Àvila, 9 de dilluns a divendres, de 9 a 13h i de 15 a 18h.

Els articles que es poden reciclar amb aquest sistema són tots els bolígrafs i similars, marcadors, retoladors i correctors líquids, entre d’altres. Un cop s’ha recopilat prou material, aquest s’envia de l’escola fins als magatzems de
TerraCycle, on transformen el residu en productes d’ús diari, com bancs per als parcs públics.

Podeu veure el vídeo promocional de la campanya així com una de les infografies que ha preparat l’alumnat, on veureu el detall dels estris que s’accepten dins del programa. 

En total, de moment hi ha arreu de tot l’Estat 735 equips amb més de 5,4 milions de residus reciclats i més de 76.000 euros recaptats fins el moment. El projecte, que compta amb el suport de l’empresa BIC, té encara cinc places
disponibles de recollida de residus.

Sobre TerraCycle

TerraCycle és una empresa innovadora de reciclatge que s’ha convertit en líder mundial en reciclatge dels residus que són més complicats de donar una segona vida. Compten amb una gran gamma de programes gratuïts finançats per empreses conscienciades amb el medi ambient i solucions disponibles per a gairebé tot tipus de residus

Per a més informació, contactar amb la directora d’etapa: Irene Agea (primaria@escolagem.cat)

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad