La prestigiosa MIT aterra al GEM

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

La prestigiosa MIT aterra al GEM

L’escola acull, durant un mes, una alumna d’aquest centre líder al món en ciència i tecnologia.

Fa pocs dies que a l’escola GEM ha arribat la Sophie Fan, una estudiant del prestigiós Massachusetts Institute of Technology (MIT) de Boston, institut punter al món en l’aprenentatge de la ciència i la tecnologia, on només hi tenen accés aquelles persones altament capacitades i habilitades en determinades àrees científiques a partir d’un exhaustiu procés de selecció.  

La Sophie estudia 2n curs d’enginyeria mecànica i és una sort poder comptar amb la seva presència durant quatre setmanes. Apassionada de la robòtica, la mecànica i els cotxes, durant tres setmanes participarà en diferents projectes STEAM que es porten a terme a primària, secundària i cicles formatius. En aquest sentit, a 2n d’ESO ens ajudarà a desenvolupar i millorar l’espai Camins Connecta GEM; a 4t d’ESO introduirà l’alumnat de l’optativa d’informàtica en les aplicacions mòbils a partir de l’APP Inventor, precisament creada per estudiants del MIT; i a primària col·laborarà en un projecte STEAM vinculat a l’aerodinàmica, aprofitant que a la Sophie també li interessa molt la física. 

La col·laboració de la Sophie al GEM és gràcies al projecte MISTI (International Science and Technology Initiatives) gestionat per la Fundació Tr@ms. És la tercera experiència d’acollida que l’escola porta a terme, oferint al nostre alumnat la possibilitat d’obrir-se al món i saber com s’ensenya la ciència i la tecnologia en aquells centres que lideraran les innovacions en aquestes matèries els propers anys. 

A més de ser present a les aules, una de les parts més boniques d’aquest projecte és que la Sophie realitzarà una activitat per a tota la comunitat educativa del GEM amb l’objectiu d’acostar la ciència i la tecnologia a tots els públics, de manera lúdica, creativa i imaginativa.  

Gràcies Sophie i esperem que t’hi sentis molt bé entre tots nosaltres!

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad