Els laboratoris d’infantil: un projecte de centre diferenciador

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

Els laboratoris d’infantil: un projecte de centre diferenciador

Fa 10 anys que el GEM petit porta a terme aquesta proposta educativa que fomenta la creativitat i el treball cooperatiu a través de l’experimentació de materials diversos.

El laboratori d’enginy, el laboratori de natura o el laboratori d’aigua a l’estiu. Dos cops per setmana, els infants entre 2 i 6 anys del GEM petit, juguen, creen i experimenten a l’espai dels laboratoris, racons especialment ideats perquè l’aprenentatge s’esdevingui a través dels sentits i on es recreen moments de màxima complicitat entre el grup.

La diversitat de materials que s’ofereixen, fustes de mides i formes diferents, taps, tubs o rodes, entre altres, convida els nens i nenes a desenvolupar la creativitat, la curiositat i el pensament lògic, tot potenciant la reflexió sobre allò que els passa per tal de fer més riques les experiències. Les sessions de laboratoris faciliten el treball cooperatiu, el respecte i l’admiració cap a les tasques dels companys a més dels hàbits de convivència, ordre i treball.

A continuació us convidem a veure un petit vídeo que resumeix els objectius dels laboratoris a infantil així com la tasca avaluativa d’aquest projecte i la bona acceptació de les famílies.

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad