L’Escola GEM rep un guardó a la 68a Nit de l’Esport

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

L’Escola GEM rep un guardó a la 68a Nit de l’Esport

L’Escola GEM va tornar a ser protagonista a la 68a Nit de l’Esport de Mataró, que com cada any reparteix guardons als principals esportistes i clubs de la ciutat. El passat 27 de gener, la nostra escola va rebre el guardó com a centre amb major participació d’alumnes en esports individuals dels Jocs Escolars de Mataró.

Aquest guardó, que suposa un reconeixement a tot l’equip que impulsa la pràctica de l’esport al centre, va ser recollit per en Miquel Guillem, president de l’executiva, la Mica Retamal, entrenadora, i en Jordi Planas, coordinador de l’Escola Esportiva.

Al centre, el principal objectiu de la pràctica esportiva és formar als nens i nenes perquè arribin a l’adolescència amb la capacitat i condició física per a practicar qualsevol esport, amb autonomia i promovent una bona conducta i respecte a l’entorn, el material i les persones.

Per nosaltres, practicar esport és una manera de formar en valors com la tolerància, capacitat de decisió, autogestió, cooperació i aprendre a treballar en equip, entre d’altres.

Moltes felicitats als responsables i moltes gràcies pel suport i confiança que donen les famílies que aposten per les extraescolars de l’Escola GEM!

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad