Aquest Sant Jordi et recomanem…

L'Escola GEM de Mataró té una oferta formativa completa de 0 a 18 anys. Llar d'infants, Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

Aquest Sant Jordi et recomanem…

Consulta les lectures que ens proposa l’equip de l’escola

Contes per la llar, lectures per primària o novel·les per secundària. Aquest 2024 el personal de l’escola ens ha fet una prèvia de Sant Jordi recomanant-nos cada dia tres lectures destinades a lectors d’edats diverses. 

Si te’n vas perdre alguna, a continuació te’n fem un recull. Si cliques sobre el títol del llibre podràs veure el vídeo que vam penjar a les xarxes.

Bones i felices lectures!

No ho puc evitar!: el nou conte d’en Santi il·lustrat per Carlos Melchor Trujillo

La Jana té tics, són moviments o sons que repeteix de manera brusca i involuntària. A l’escola alguns dels seus companys fan mofa quan no para de tancar els ulls, de moure les espatlles o esquitxa de pintura els dibuixos de la taula. Amb l’ajuda d’en Santi i dels educadors del centre, els nens i nenes entendran què li passa a la Jana i com la poden ajudar.

Aquesta és la història de l’onzena edició del Conte d’en Santi, que com cada any publica i impulsa la Fundació el Maresme, i que vol sensibilitzar, donar visibilitat i fomentar el respecte cap a la diferència, tot oferint una mirada realista i normalitzada de la inclusió social.

Aquest any, el relat ens fa especial il·lusió perquè compta amb la col·laboració de l’alumnat del CFGM APGI i les il·lustracions del seu coordinador i docent d’art de l’escola GEM, Carlos Melchor i Trujillo. Per poder desenvolupar el projecte, aproximant-se al màxim a la realitat, l’equip de cicles ha comptat amb l’assessorament d’un infant amb tics i la seva família, així com amb els professionals de la Fundació el Maresme.

Si voleu adquirir el conte el podreu trobar a les oficines o a la botiga en línia de l’entitat. Us desitgem una bona lectura!

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fins analítics i de funcionament. Pots acceptar totes les cookies clickant el botó «Acceptar» o rebutjar-les fent click al botó «Rebutjar».    Més informació i configuració
Privacidad